Update 5 juni 2021:
De horeca mag weer volledig open, wat betekent dat je nu ook weer binnen mag plaatsnemen. Reserveer een tafeltje of loop binnen. We heten je van harte welkom! 

Doordat we beperkt plek hebben, is elke reservering onder voorbehoud van bevestiging van ons. Onze horeca sluit een half uur voordat de winkel sluit.

Update 28 april 2021:
We mogen ons terras weer openen van 12.00 tot 18.00 uur! Reserveer via de website een plekje. Houd er rekening mee dat je niet binnen kan gaan zitten als het weer tegen valt. Doordat we beperkt plek hebben, is elke reservering onder voorbehoud van bevestiging van ons. Het terras sluit een half uur voordat de winkel sluit.

Update 10 februari 2021:
Bij alle winkels is mogelijk om online bestelling op te halen in de winkel: het 'click & collect' principe. Bij ons was dit al het geval. Daarnaast zijn wij, als levensmiddelenwinkel, 'gewoon' geopend. Daarom hoeven wij ons niet te houden aan de regel dat er 4 uur tussen het bestellen en ophalen moet zitten. Ook mag je nog steeds bij ons binnen lopen.

Update 14 december 2020:
Volgens de laatste coronamaatregelen zijn veel winkels gesloten. Winkels die levensmiddelen verkopen, zoals wij, mogen wel open. Daarom zijn wij volgens onze reguliere openingstijden geopend! We vragen je zoveel mogelijk vooraf te bestellen via de website of telefonisch, zodat je bezoek aan de winkel zo kort mogelijk is. Onze horeca is sinds 15 oktober gesloten en dat blijft zo tot nader bericht. Koffie of thee to go is wel mogelijk.

Uiteraard houden wij ons aan alle regels en wij vragen jou dat ook te doen. We hanteren de volgende regels:

1. Houd 1,5 meter afstand, zowel van andere gasten als van ons. Dankzij onze grote winkel kunnen wij deze afstand makkelijk bewaren, zodat iedereen veilig kan winkelen.
We geven de afstand ook aan in de zaak. Kom je met maximaal twee personen of vorm je samen een huishouden, dan mag je onderling wel minder afstand houden.
2. We kunnen een beperkt het aantal gasten in de zaak toelaten. Als het te druk wordt, kan het zijn dat we je vragen even buiten te wachten of de zaak te verlaten om plaats te maken voor andere nieuwsgierige gasten.  
3. We voorkomen fysiek contact zoveel mogelijk.
4. We werken altijd volgens de hygiëneregels die horen bij een voedingsmiddelenbedrijf. Daarnaast hebben we aanvullende maatregelen genomen. We wassen nog wat vaker onze handen en hebben handdesinfectiemiddel op diverse plekken in de zaak staan. We vragen je hier ook gebruik van te maken bij binnenkomst. 
5. Betaal zoveel mogelijk met pin, het liefst contactloos. 

We hopen op je begrip voor de regels die we hanteren. Maar ook: we heten je van harte welkom in onze zaak!

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9.30 - 16.30 uur
Woensdag t/m zaterdag: 9.00 - 17.30 uur
Zondag: 11.30 - 17.30 uur

 

Contact

Vleeshouwerstraat 2, 7411 JN Deventer
info@rubiapatisserie.nl
+31 570 594 816