UPDATE 18 DECEMBER 2021:

Vanaf 19 december 2021 is Nederland weer in lockdown, tot zeker 14 januari 2022. Onder andere de horeca en winkels moeten sluiten, met uitzondering van essentiële winkels. Onze horeca is daarom gesloten in deze periode. Maar het goede nieuws is dat onze winkel open kan blijven! We vallen namelijk onder de essentiële winkels. Je bent welkom om binnen te lopen en wat lekkers te halen. Je kan ook altijd via de website of telefonisch een bestelling plaatsen en deze afhalen. 

 

Uiteraard houden wij ons aan alle regels en wij vragen jou dat ook te doen. We hanteren de volgende regels:

1. Houd 1,5 meter afstand, zowel van andere gasten als van ons. Dankzij onze grote winkel kunnen wij deze afstand makkelijk bewaren, zodat iedereen veilig kan winkelen.
Vorm je samen een huishouden, dan mag je onderling wel minder afstand houden.
2. Draag een mondkapje als je je beweegt in de zaak.
3. Als je gebruik wilt maken van onze horeca, dan controleren we je coronatoegangsbewijs (QR-code). Van 19 december 2021 tot en met 14 januari 2022 is onze horeca gesloten vanwege de landelijke lockdown. Het is wel mogelijk om drankjes to go te bestellen.
4. We kunnen een beperkt het aantal gasten in de zaak toelaten. Als het te druk wordt, kan het zijn dat we je vragen even buiten te wachten of de zaak te verlaten om plaats te maken voor andere nieuwsgierige gasten.  
5. We voorkomen fysiek contact zoveel mogelijk.
6. We werken altijd volgens de hygiëneregels die horen bij een voedingsmiddelenbedrijf. Daarnaast hebben we aanvullende maatregelen genomen. We wassen nog wat vaker onze handen en hebben handdesinfectiemiddel op diverse plekken in de zaak staan. We vragen je hier ook gebruik van te maken bij binnenkomst. 
7. Betaal zoveel mogelijk met pin, het liefst contactloos. 

We hopen op je begrip voor de regels die we hanteren. Maar ook: we heten je van harte welkom in onze zaak!

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9.30 - 16.30 uur
Woensdag t/m zaterdag: 9.00 - 17.30 uur
Zondag: 11.30 - 17.30 uur

Onze horeca sluit een half uur voor sluitingstijd.  

Contact

Vleeshouwerstraat 2, 7411 JN Deventer
info@rubiapatisserie.nl
+31 570 594 816