Onze zaak is geopend! 
Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, 10.00 tot 16.00 uur. 
Vleeshouwerstraat 2, 7411 JN Deventer

Op 1 april is onze winkel open gegaan en vanaf 1 juni 12.00 is ook onze horeca open!
Als je een kijkje komt nemen in onze zaak of een kop koffie komen drinken, vragen we je om je aan de volgende regels te houden:

1. Houd 1,5 meter afstand, zowel van andere gasten als van ons. We geven deze afstand ook aan in de zaak. Kom je met maximaal twee personen of vorm je samen een huishouden, dan mag je onderling wel minder afstand houden.
2. We kunnen een beperkt het aantal gasten in de zaak toelaten. Als het te druk wordt, kan het zijn dat we je vragen even buiten te wachten of de zaak te verlaten om plaats te maken voor andere nieuwsgierige gasten.  
3. Bij het plaatsen van een reservering en bij binnenkomst stellen we je ook een aantal vragen over je gezondheid. Ben je verkouden of heb je griepverschijnselen of koorts? Dan kunnen we je helaas niet binnenlaten.
4. We voorkomen fysiek contact zoveel mogelijk.
5. We werken altijd volgens de hygiëneregels die horen bij een voedingsmiddelenbedrijf. Daarnaast hebben we aanvullende maatregelen genomen. We wassen nog wat vaker onze handen en hebben handdesinfectiemiddel op diverse plekken in de zaak staan. We vragen je hier ook gebruik van te maken bij binnenkomst. 
6. Betaal zoveel mogelijk met pin, het liefst contactloos. 

We hopen op je begrip voor de regels die we hanteren. Maar ook: we heten je van harte welkom in onze zaak!

Contact:
Email: info@rubiapatisserie.nl
Tel: +31 570 594 816