Onze zaak is geopend! 
Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, 10.00 tot 16.00 uur. 
Vleeshouwerstraat 2, 7411 JN Deventer

Op 1 april is onze winkel open gegaan en vanaf 1 juni 12.00 mag onze horeca ook open!
Als je een kijkje komt nemen in onze zaak of een kop koffie komen drinken, vragen we je om je aan de volgende regels te houden:

1. Houd 1,5 meter afstand, zowel van andere gasten als van ons. We geven deze afstand ook aan in de zaak. Kom je met maximaal twee personen of vorm je samen een huishouden, dan mag je onderling wel minder afstand houden.
2. We kunnen een beperkt het aantal gasten in de zaak toelaten. Als het te druk wordt, kan het zijn dat we je vragen even buiten te wachten of de zaak te verlaten om plaats te maken voor andere nieuwsgierige gasten.  
3. Reserveren is verplicht als je van onze horeca gebruik wilt maken. Reserveren kan telefonisch of via de reserveringsapp onderaan deze pagina. Kies de gewenste datum en het tijdsvak waarbinnen je wilt arriveren. Om de reservering te voltooien moet je het betaalproces volledig afronden. Geen zonder, reserveren kost niks!
Het kan zijn dat de gewenste datum en tijd niet meer beschikbaar is, omdat we het aantal gasten in de zaak moeten beperken. Je ontvangt dan bericht van ons.
4. Bij het plaatsen van een reservering en bij binnenkomst stellen we je ook een aantal vragen over je gezondheid. Ben je verkouden of heb je griepverschijnselen of koorts? Dan kunnen we je helaas niet binnenlaten.
5. We voorkomen fysiek contact zoveel mogelijk. Daarom mag je zelf je drankjes en hapjes ophalen bij de uitserveertafel. 
6. We werken altijd volgens de hygiëneregels die horen bij een voedingsmiddelenbedrijf. Daarnaast hebben we aanvullende maatregelen genomen. We wassen nog wat vaker onze handen en hebben handdesinfectiemiddel op diverse plekken in de zaak staan. We vragen je hier ook gebruik van te maken bij binnenkomst. 
7. Betaal zoveel mogelijk met pin, het liefst contactloos. 

We hopen op je begrip voor de regels die we hanteren. Maar ook: we heten je van harte welkom in onze zaak!

Contact:
Email: info@rubiapatisserie.nl
Tel: +31 570 594 816