ONZE WINKEL IS GEOPEND! 
Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 16.30 uur, en zondag van 12.00 tot 16.30 uur.

Vleeshouwerstraat 2, 7411 JN Deventer

 

VANAF 15 OKTOBER TOT 12 NOVEMBER IS ALLE HORECA GESLOTEN. DAAROM IS HET NIET MOGELIJK OM EEN TAFEL OF REIS DOOR DE PATISSERIE TE RESERVEREN.

Onze winkel is wel geopend en je kan een kop koffie of thee to go halen. Als je een bezoek brengt aan onze zaak, vragen we je om je aan de volgende regels te houden:

1. Houd 1,5 meter afstand, zowel van andere gasten als van ons. We geven deze afstand ook aan in de zaak. Kom je met maximaal twee personen of vorm je samen een huishouden, dan mag je onderling wel minder afstand houden.
2. We kunnen een beperkt het aantal gasten in de zaak toelaten. Als het te druk wordt, kan het zijn dat we je vragen even buiten te wachten of de zaak te verlaten om plaats te maken voor andere nieuwsgierige gasten.  
3. We voorkomen fysiek contact zoveel mogelijk.
4. We werken altijd volgens de hygiëneregels die horen bij een voedingsmiddelenbedrijf. Daarnaast hebben we aanvullende maatregelen genomen. We wassen nog wat vaker onze handen en hebben handdesinfectiemiddel op diverse plekken in de zaak staan. We vragen je hier ook gebruik van te maken bij binnenkomst. 
5. Betaal zoveel mogelijk met pin, het liefst contactloos. 

We hopen op je begrip voor de regels die we hanteren. Maar ook: we heten je van harte welkom in onze zaak!

Contact:
Email: info@rubiapatisserie.nl
Tel: +31 570 594 816