De ondernemer

Hi, ik ben Cynthia van der Giessen! De ondernemer achter RUBIA patisserie en MORE chocolate. Wat super dat je deze website bezoekt!

Al jaren is het een droom om te gaan ondernemen. Als kind was ik al ambitieus, perfectionistisch, en leergierig. Door de jaren heen ben ik steeds meer mijn eigen ideeën en mening gaan vormen. Ik zoek manieren om dingen anders en beter te doen, met als doel mensen blij te maken en iets bijzonders te laten ervaren. Met deze zaak kan ik dit doen en mijn dromen waar maken. Bedankt dat je me wilt helpen dit te bereiken!

 

De patissier

Ik ben Anne Post, patissier bij RUBIA.
Ondertussen zit ik al meer dan 10 jaar in het vak. Op mijn 17e ben ik begonnen als leerling bij Patisserie Holtkamp in Amsterdam. Na bij een aantal bedrijven als leerling gewerkt te hebben, mocht ik mijn opleiding afronden bij Hotel Okura Amsterdam. Hierna heb ik korte periodes gewerkt bij bedrijven als Hilton Amsterdam Airport Schiphol en Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam. Daarna belandde ik weer bij Hotel Okura Amsterdam, waar ik de afgelopen drie jaar als patissier chef de partie heb gewerkt.

Ik heb aan diverse wedstrijden mee gedaan. Ik ben 1e geworden bij de regio Jeugd Vakwedstrijden en 3e bij de Nederlandse Jeugd Vakwedstrijd. Ook heb ik mee gedaan met de Gouden Gard, waar ik 2e ben geworden.

Nu ben ik bij RUBIA de uitdaging aangegaan om iets compleet nieuws te creëren.