De ondernemer

Hi, ik ben Cynthia van der Giessen! De ondernemer achter RUBIA patisserie en MORE chocolate. Wat super dat je deze website bezoekt!

Al jaren is het een droom om te gaan ondernemen. Als kind was ik al ambitieus, perfectionistisch, en leergierig. Door de jaren heen ben ik steeds meer mijn eigen ideeën en mening gaan vormen.

Ik zoek manieren om dingen anders en beter te doen, met als doel mensen blij te maken en iets bijzonders te laten ervaren.

Met deze zaak kan ik dit doen en mijn dromen waar maken. Bedankt dat je me wilt helpen dit te bereiken!

 

De patissier

Mijn naam is Bram Wakker, patissier bij RUBIA.

Op mijn 15e ben ik begonnen als ijsschepper en zo heb ik een kijkje kunnen nemen n de bakkerij. Toen is de patissier in mij wakker (#woordgrapje) geschud. 

Werken met chocolade is mijn grootste passie. Je zou wel kunnen zeggen dat er chocolade door mijn aderen stroomt. 

Tijdens mijn studie aan de Vakschool in Wageningen heb ik veel ervaring opgedaan bij patisseriezaken in België, waar ik allerlei smaakcombinaties en technieken heb mogen leren.

Nu is het tijd mijn vakkennis toe te passen om de mooiste en lekkerste creaties te maken bij RUBIA. Ik kijk er naar uit om jullie te verrassen met mijn creativiteit.

 

De leerling

Hi allemaal, mijn naam is Sanne!

Ik doe de opleiding 'Ondernemend bakkerij' en mag van november '20 t/m maart '21 stage lopen bij RUBIA. Ik werk zowel in de productie als in de winkel en horeca.

Ik hoop veel dingen te leren, en nieuwe technieken en producten te leren kennen. En een leuke tijd te hebben, maar dat lukt al goed!

Kom je langs om kennis te maken? Dan schenk ik een kopje koffie voor je in!