De ondernemer

Hi, ik ben Cynthia van der Giessen! De ondernemer achter RUBIA patisserie en MORE chocolate. Wat super dat je deze website bezoekt!

Al jaren is het een droom om te gaan ondernemen. Als kind was ik al ambitieus, perfectionistisch, en leergierig. Door de jaren heen ben ik steeds meer mijn eigen ideeën en mening gaan vormen.

Ik zoek manieren om dingen anders en beter te doen, met als doel mensen blij te maken en iets bijzonders te laten ervaren.

Met deze zaak kan ik dit doen en mijn dromen waar maken. Bedankt dat je me wilt helpen dit te bereiken!

 

De patissiers

Mijn naam is Bram Wakker, patissier bij RUBIA.

Op mijn 15e ben ik begonnen als ijsschepper en zo heb ik een kijkje kunnen nemen n de bakkerij. Toen is de patissier in mij wakker (#woordgrapje) geschud. 

Werken met chocolade is mijn grootste passie. Je zou wel kunnen zeggen dat er chocolade door mijn aderen stroomt. 

Tijdens mijn studie aan de Vakschool in Wageningen heb ik veel ervaring opgedaan bij patisseriezaken in België, waar ik allerlei smaakcombinaties en technieken heb mogen leren.

Nu is het tijd mijn vakkennis toe te passen om de mooiste en lekkerste creaties te maken bij RUBIA. Ik kijk er naar uit om jullie te verrassen met mijn creativiteit.

 

Mijn naam is Nienke Schaap, 22 jaar,
gediplomeerd patissier, chocolatier en glacier.

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik patissier wilde worden. Hier ben ik dan ook al vroeg aan gaan werken. Nog voordat ik mijn diploma behaalde, deed ik ervaring op in het buitenland.

Het mooiste aan het vak vind ik dat je mag werken met pure grondstoffen die je gedurende het productieproces verandert in een eetbaar kunstwerk.

Ik hoop jullie de komende tijd te verrassen met nieuwe kunstwerken bij RUBIA patisserie!