RUBIA patisserie

Bij RUBIA patisserie willen we eigenlijk alles net even anders doen. Dit zie je niet alleen terug in onze producten, maar bijvoorbeeld ook in de verpakkingen en de inrichting van de winkel. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk binnen de patisserie en chocolaterie, en wij willen je al die mooie dingen laten ervaren!

Je vindt bij RUBIA luxe patisserie in nieuwe vormen, nieuwe smaken en nieuwe combinaties. Onze liefde voor patisserie, chocolade en ‘everything sweet’ in combinatie met onze ambities om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren proef je in elke hap. Alles wordt met de hand gemaakt, van hoogwaardige ingrediënten en zonder onnodige toevoegingen. Elk product, elke smaak, elk design en elk ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd, getest en gekeurd, voordat je het bij ons kan vinden. Onze producten hebben daardoor niet slechts een vleugje smaak, maar zijn echte smaaksensaties. Het doel: patisserie die eigenlijk te mooi en te bijzonder is om op te eten, maar tegelijkertijd te lekker om dat niet te doen!


Maar, we willen niet alleen een product leveren. We willen je een complete beleving geven. Daarom hebben we een open productieruimte gecreëerd, waar je onze patissiers dagelijks aan het werk kan zien. Stel hen gerust vragen als je iets wilt weten! Of bestel een kopje koffie of thee met een gebakje, leun lekker achterover in een van de grote loungestoelen en geniet van wat je proeft en ziet. Lees hier meer over ons team en de winkel.

Kortom: bij RUBIA draait het om beleven, genieten en verrassen!

MORE chocolate

MORE chocolate is het chocoladelabel van RUBIA patisserie. In de winkel en de webshop vind je diverse producten van dit label, waaronder overheerlijke en bijzondere bonbons en chocoladerepen. Chocolade met bekende smaken, op de best mogelijke manier gemaakt, maar ook unieke en verrassende smaakcombinaties. Na het proeven daarvan wil je alleen nog maar meer en MORE!