VANAF 28 APRIL 2021 MAG DE HORECA DE TERRASSEN OPENEN VAN 12.00 TOT 18.00 UUR. EEN RESERVERING IS DUS AUTOMATISCH VOOR EEN TAFEL OP ONS TERRAS. HOUD ER REKENING MEE DAT JE NIET BINNEN KAN GAAN ZITTEN ALS HET WEER TEGEN VALT. DOORDAT WE BEPERKT PLEK HEBBEN OP HET TERRAS IS ELKE RESERVERING ONDER VOORBEHOUD VAN BEVESTIGING VAN ONS. HET TERRAS SLUIT EEN HALF UUR VOORDAT DE WINKEL SLUIT. 

Tafel reserveren

Wil je zeker zijn van een tafeltje bij RUBIA? Reserveer dan online je plekje. Kies hierboven de gewenste datum en tijd. Een tafelreservering is voor 1 uur. Wil je langer blijven zitten? Geen probleem, maar geef het even aan in het opmerkingenveld. 

5 gangen Reis door de patisserie

Laat je verrassen en meenemen op een reis door de wereld van patisserie!
Tijdens deze reis maak je kennis met smaken en typische zoetigheden uit verschillende landen. De reis kost €17,50 per persoon, inclusief een drankje naar keuze, en betaal je na afloop van de reis. Het plaatsen van de reservering is gratis. Reizen kunnen tot 24 uur van te voren worden gereserveerd. Een reis duurt gemiddeld 1,5 uur.

Workshop Dessert op bord

WE BIEDEN OP DIT MOMENT GEEN WORKSHOPDATA AAN OM JE OP IN TE SCHRIJVEN. WIL JE EEN WORKSHOP VOLGEN, NEEM DAN CONTACT OP VIA E-MAIL.

Na afloop van deze workshop kun jij een dessert op tafel zetten zoals in een sterrenrestaurant! Onze chef patisserie Anne leert je zes dessertonderdelen die je in duo's van voor tot eind gaat maken. De recepten krijg je natuurlijk ook mee naar huis.

De workshop duurt ongeveer 3 uur en begint om 13.00 uur. Je kunt je inschrijven op een van de aangegeven data. De workshop gaat door als we vier deelnemers hebben. Zeven dagen van tevoren hoor je of de workshop doorgaat. 

Ben je met vier personen en wil je op een andere datum een workshop volgen? Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken!

Coronamaatregelen

We houden ons in de zaak aan de richtlijnen van het RIVM. Heb je klachten of griepverschijnselen? Blijf dan thuis.

Ook vragen we je om 1,5 meter afstand te houden, tenzij je met z'n tweeën komt of samen een huishouden vormt. Ook stellen we je bij het plaatsen van een reservering en bij binnenkomst enkele vragen over je gezondheid.