Op 1 juni 12.00u mocht de horeca weer open! Dat betekent dat je vanaf dat moment ook bij RUBIA een goede kop koffie kan drinken met een lekker gebakje erbij. Hiervoor moet je wel even reserveren. Kies hierboven waarvoor je wilt reserveren, en de gewenste datum en tijd. Om de reservering te voltooien moet je het betaalproces volledig afronden. Geen zorgen, reserveren kost niks!

5 gangen Reis door de patisserie

Laat je verrassen en meenemen op een reis door de wereld van patisserie!
Tijdens deze reis maak je kennis met smaken en typische zoetigheden uit verschillende landen. De reis kost €17,50 per persoon, inclusief een drankje naar keuze, en betaal je na afloop van de reis. Het plaatsen van de reservering is gratis.

Workshops

Binnenkort kun je ook workshops volgen bij ons. Meer info hierover plaatsen we zo snel mogelijk op deze pagina en onze social media. 

 

Coronamaatregelen

We houden ons in de zaak aan de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat we een beperkt aantal mensen binnenlaten. Daarom kan het zijn dat we je reservering niet kunnen accepteren. We zoeken dan samen met jou naar een ander moment!

Ook vragen we iedereen om 1,5 meter afstand te houden, tenzij je met z'n tweeën komt of samen een huishouden vormt. Ook stellen we je bij het plaatsen van een reservering en bij binnenkomst enkele vragen over je gezondheid.