Tafel reserveren

Wil je zeker zijn van een tafeltje bij RUBIA? Reserveer dan online je plekje. Kies hierboven de gewenste datum en tijd. Om de reservering te voltooien moet je het betaalproces volledig afronden. Geen zorgen, reserveren kost niks! 
Je kan ook direct online een gebakje of iets anders lekkers bestellen als je dat wilt. Dan zetten we dat voor je klaar!

5 gangen Reis door de patisserie

Laat je verrassen en meenemen op een reis door de wereld van patisserie!
Tijdens deze reis maak je kennis met smaken en typische zoetigheden uit verschillende landen. De reis kost €17,50 per persoon, inclusief een drankje naar keuze, en betaal je na afloop van de reis. Het plaatsen van de reservering is gratis. Reizen kunnen tot 19 uur van te voren worden gereserveerd.

Workshop Dessert op bord

Na afloop van deze workshop kun jij een dessert op tafel zetten zoals in een sterrenrestaurant! Onze chef patisserie Anne leert je zes dessertonderdelen die je in duo's van voor tot eind gaat maken. De recepten krijg je natuurlijk ook mee naar huis.

De workshop duurt ongeveer 3 uur en begint om 13.00 uur. Je kunt je inschrijven op een van de aangegeven data. De workshop gaat door als we vier deelnemers hebben. Zeven dagen van tevoren hoor je of de workshop doorgaat. 

Ben je met vier personen en wil je op een andere datum een workshop volgen? Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken!

Coronamaatregelen

We houden ons in de zaak aan de richtlijnen van het RIVM. Heb je klachten of griepverschijnselen? Blijf dan thuis.

Ook vragen we je om 1,5 meter afstand te houden, tenzij je met z'n tweeën komt of samen een huishouden vormt. Ook stellen we je bij het plaatsen van een reservering en bij binnenkomst enkele vragen over je gezondheid.