Functie: Patissier

Ben je patissier en wil je mensen verrassen en laten genieten van al het moois binnen de patisserie? Kom werken bij RUBIA patisserie!

Op 1 april 2020 is RUBIA geopend in Deventer. Hier draait alles om beleven, genieten en verrassen. In onze open productieruimte maken we luxe patisserie en allerlei ander lekkers, alles in een nieuw jasje en met verrassende smaken. RUBIA is een uniek en vernieuwend concept waar we alles net even anders doen. Onze gasten kijken hun ogen uit in onze zaak, relaxen in de lounge met een kop koffie en een gebakje, of nemen de creaties mee naar huis om er daar van te genieten.

We zoeken een patissier om ons productieteam mee uit te breiden. Samen met de andere patissiers ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse productie van het assortiment en wisselende opdrachten voor (zakelijke) klanten. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, goed kan communiceren met collega’s, en met een vrolijke en open houding klaarstaat voor onze gasten. Je groeit mee met het bedrijf, krijgt vrijheid en ruimte voor creativiteit, nauwe samenwerking en (persoonlijke) ontwikkeling.

We zoeken een patissier met:
  • 1 – 3 jaar werkervaring als (zelfstandig) patissier
  • creativiteit, passie en motivatie en die niet bang is om de grenzen van het vak op te zoeken
  • een gastgerichte houding en die graag contact heeft met onze gasten
  • ervaring als kok, bediening in de horeca en/of detailhandel (pre)
  • de drive om de zaak tot een succes te maken
  • beschikbaarheid om vanaf augustus ’21 ingewerkt te worden


We bieden:

  • een jong, dynamisch en sterk groeiend bedrijf waar jij je stempel op kan drukken
  • nauwe samenwerking met de andere patissiers en de ondernemer
  • artistieke vrijheid
  • een functie met verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en zeggenschap
  • volop ontwikkelingsmogelijkheden
  • een flexibel, parttime dienstverband (20-40 uur per week)


Letterlijk of figuurlijk al even de stijl en sfeer ‘proeven’ van RUBIA patisserie? Neem een kijkje op de website www.rubiapatisserie.nl, op Instagram/Facebook @rubiapatisserie of kom langs aan de Vleeshouwerstraat 2 in Deventer.

Of wil je direct solliciteren? Neem dan contact op! cynthia@rubiapatisserie.nl / +31652161885



Functie: Assistent patissier/keukenhulp

Ben je een zoetekauw en houd je ervan mensen te verrassen en te laten genieten? Kom werken bij RUBIA patisserie!

Op 1 april 2020 is RUBIA geopend in Deventer. Hier draait alles om beleven, genieten en verrassen. In onze open productieruimte maken we luxe patisserie en allerlei ander lekkers, alles in een nieuw jasje en met verrassende smaken. RUBIA is een uniek en vernieuwend concept waar we alles net even anders doen. Onze gasten kijken hun ogen uit in onze zaak, relaxen in de lounge met een kop koffie en een gebakje, of nemen de creaties mee naar huis om daar ervan te genieten.

We zoeken een assistent voor onze patissiers die zowel een extra rechter- als linkerhand kan zijn. Ervaring in de patisserie is niet vereist. We leren je graag alle kneepjes van het vak. Wel moet je een flinke dosis motivatie hebben om hard aan de slag te gaan en tijd te besteden aan je eigen ontwikkeling. Je helpt mee in de dagelijkse productie, hebt contact met klanten en denkt mee over de ontwikkeling van nieuwe producten. Van de dagelijkse productie van het assortiment tot wisselende opdrachten voor (zakelijke) klanten en de producten voor de feestendagen, overal draag je aan bij.

We zoeken een assistent met:

  • veel motivatie en passie om zich het patisserievak eigen te maken
  • creativiteit
  • een gastgerichte houding en die graag contact heeft met onze gasten
  • ervaring als kok, bediening in de horeca en/of detailhandel (pre)
  • de drive om de zaak tot een succes te maken
  • beschikbaarheid om vanaf augustus ’21 ingewerkt te worden


We bieden:

  • begeleiding van ervaren toppatissiers
  • volop leer- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • een jong, dynamisch en sterk groeiend bedrijf
  • ruimte voor eigen inbreng en ideeën
  • een flexibel, parttime dienstverband (0-20 uur per week)


Letterlijk of figuurlijk al even de stijl en sfeer ‘proeven’ van RUBIA patisserie? Neem een kijkje op de website www.rubiapatisserie.nl, op Instagram/Facebook @rubiapatisserie of kom langs aan de Vleeshouwerstraat 2 in Deventer.

Of wil je direct solliciteren? Neem dan contact op! cynthia@rubiapatisserie.nl / +31652161885



Functie: Leerling patisserie/horeca/detailhandel

Ben jij hard aan je toekomst aan het werken en zoek je een leerbedrijf waar je jezelf verder kan ontwikkelen? Mooi, want wij zoeken jou!

Op 1 april 2020 is RUBIA geopend in Deventer. Hier draait alles om beleven, genieten en verrassen. In onze open productieruimte maken we luxe patisserie en allerlei ander lekkers, alles in een nieuw jasje en met verrassende smaken. RUBIA is een uniek en vernieuwend concept waar we alles net even anders doen. Onze gasten kijken hun ogen uit in onze zaak, relaxen in de lounge met een kop koffie en een gebakje, of nemen de creaties mee naar huis om daar ervan te genieten.

We zoeken een leerling:

  • met een BOL-studie patisserie, horeca (bijvoorbeeld manager ondernemer horeca), of detailhandel
  • die in alle aspecten van het bedrijf wil leren en meewerken
  • met passie en motivatie
  • die klantgericht is
  • die creatief, open-minded en niet bang is om de grenzen van het vak op te zoeken
  • die niet bang is om te leren, vragen te stellen en feedback te ontvangen


We bieden:

  • een jong, dynamisch en groeiend bedrijf
  • een leerplek met directe en intensieve begeleiding van de chef patisserie en ondernemer
  • veel ruimte voor creativiteit, experimenteren en eigen inbreng
  • mogelijkheden tot een dienstverband na afloop van de stage


Al even letterlijk of figuurlijk proeven van RUBIA? Kijk verder rond op onze website, op Instagram/Facebook @rubiapatisserie of kom langs aan de Vleeshouwerstraat 2 in Deventer.

Of wil je direct solliciteren? Neem dan contact op! cynthia@rubiapatisserie.nl / +31652161885