Functie: Leerling patisserie/horeca/detailhandel
Locatie: Deventer

Ben jij hard aan je toekomst aan het werken en zoek je een leerbedrijf waar je jezelf verder kan ontwikkelen? Mooi, want wij zoeken jou!
Op 1 april 2020 is RUBIA patisserie geopend in de binnenstad van Deventer. Bij ons draait alles om beleven, genieten en verrassen. In de open productieruimte maken we luxe patisserie en allerlei ander lekkers, alles in een nieuw jasje en met verrassende smaken. RUBIA is een uniek en vernieuwend concept waar we alles net even anders doen, en waar horeca, detailhandel en productie samenkomen.

We zoeken een leerling:
• met een BOL-studie patisserie, horeca (bijvoorbeeld manager ondernemer horeca), of detailhandel. Ervaring of vooropleiding als kok is een pre.
• die in alle aspecten van het bedrijf wil leren en meewerken
• met passie en motivatie
• die klantgericht is
• die creatief, open-minded en niet bang is om de grenzen van het vak op te zoeken
• die niet bang is om te leren, vragen te stellen en feedback te ontvangen

We bieden:
• een jonge, dynamische en groeiende organisatie
• een leerplek met directe en intensieve begeleiding van de chef patisserie en ondernemer
• veel ruimte voor creativiteit, experimenteren en eigen inbreng
• mogelijkheden tot een dienstverband na afloop van de stage

Al even letterlijk of figuurlijk proeven van RUBIA? Kijk verder rond op onze website, op Instagram/Facebook @rubiapatisserie of kom langs aan de Vleeshouwerstraat 2 in Deventer.


Of wil je direct solliciteren? Neem dan contact op! cynthia@rubiapatisserie.nl / +31652161885

ONDERSTAANDE VACATURE IS VERVULD.

Functie: Chef Patissier
Locatie: Deventer
Dienstverband: Fulltime

RUBIA patisserie opent dit voorjaar de deuren van een luxe patisseriezaak in de binnenstad van Deventer. Daarom zoeken we een patissier die de verantwoordelijkheid wil nemen over de ontwikkeling en productie van het gebak - van begin tot eind. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, op termijn een leidinggevende rol binnen het productieteam op zich neemt en affiniteit heeft met het ondernemerschap. Een functie met veel vrijheid en ruimte voor creativiteit, nauwe samenwerking en (persoonlijke) ontwikkeling.

We zoeken iemand die:

  • 2 – 3 jaar werkervaring heeft als (zelfstandig) patissier
  • creatief is en niet bang is om de grenzen van het vak op te zoeken
  • graag contact heeft met gasten
  • affiniteit heef met ondernemerschap
  • de drive heeft om de zaak tot een succes te maken
  • beschikbaar is om begin maart te starten
Wat bieden we:
  • Een jonge organisatie waar jij je stempel op kan drukken
  • Nauwe samenwerking met de ondernemer
  • Artistieke vrijheid
  • Veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en zeggenschap
  • Volop ontwikkelmogelijkheden en de ruimte om aan wedstrijden mee te doen
  • Fulltime dienstverband met marktconform salaris en bonusregeling

Meer weten of direct solliciteren? Neem dan contact met me op! cynthia@morechocolate.nl / +31 6 5216 1885