Op 1 april 2020 is RUBIA geopend in Deventer. Hier draait alles om beleven, genieten en verrassen. In onze open productieruimte maken we luxe patisserie en allerlei ander lekkers, alles in een nieuw jasje en met verrassende smaken. RUBIA is een uniek en vernieuwend concept waar we alles net even anders doen. Onze gasten kijken hun ogen uit in onze zaak, relaxen in de lounge met een kop koffie en een gebakje, of nemen de creaties mee naar huis om daar ervan te genieten.

Wil je ons topteam komen versterken? Bekijk onderstaande vacatures en reageer snel! Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief te sturen naar cynthia@rubiapatisserie.nl. Of neem telefonisch contact op via +31652161885.

Al even letterlijk of figuurlijk proeven van RUBIA? Kijk verder rond op onze website, op Instagram/Facebook @rubiapatisserie of kom langs aan de Vleeshouwerstraat 2 in Deventer.

 


NIEUW - Functie: Patissier

Ben jij ….

  • Creatief?
  • Gepassioneerd?
  • Gemotiveerd?
  • Niet bang om de grenzen van het vak op te zoeken?
  • Zelfstandig?
  • Loyaal?
  • Vrolijk?
  • Open?
  • Gastvrij?


En heb jij ….

  • Minimaal 2 jaar werkervaring als (zelfstandig werkend) patissier?
  • Je leermeesterdiploma?
  • Ervaring in leidinggeven en plannen?
  • Graag contact met onze gasten?
  • Hart voor de zaak?
  • De drive om RUBIA verder te laten groeien?

Dan ben jij degene die wij zoeken! We zijn namelijk op zoek naar een patissier om ons productieteam mee uit te breiden.


Je wordt onderdeel van een jong, dynamisch en groeiend team. Samen ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse productie van het assortiment en wisselende opdrachten voor (zakelijke) klanten. Je begeleidt leerlingen en helpt hen om toppatissiers te worden. Je speelt in op de wensen van de klanten en komt met creatieve ideeën om hun wensen om te toveren in heerlijke patisserie. Je ontwikkelt je kennis en vaardigheden verder en groeit mee met het bedrijf. Je krijgt een flexibel, parttime dienstverband van 3-5 dagen per week met groeimogelijkheden.

 


Functie: Assistent patissier/keukenhulp

Ben je een zoetekauw en houd je ervan mensen te verrassen en te laten genieten? Kom werken bij RUBIA patisserie!

We zoeken een assistent voor onze patissiers die zowel een extra rechter- als linkerhand kan zijn. Ervaring in de patisserie is niet vereist. We leren je graag alle kneepjes van het vak. Wel moet je een flinke dosis motivatie hebben om hard aan de slag te gaan en tijd te besteden aan je eigen ontwikkeling. Je helpt mee in de dagelijkse productie, hebt contact met klanten en denkt mee over de ontwikkeling van nieuwe producten. Van de dagelijkse productie van het assortiment tot wisselende opdrachten voor (zakelijke) klanten en de producten voor de feestendagen, overal draag je aan bij.

We zoeken een assistent met:

  • veel motivatie en passie om zich het patisserievak eigen te maken
  • creativiteit
  • een gastgerichte houding en die graag contact heeft met onze gasten
  • ervaring als kok, bediening in de horeca en/of detailhandel (pre)
  • de drive om de zaak tot een succes te maken
  • beschikbaarheid om vanaf augustus ’21 ingewerkt te worden


We bieden:

  • begeleiding van ervaren toppatissiers
  • volop leer- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • een jong, dynamisch en sterk groeiend bedrijf
  • ruimte voor eigen inbreng en ideeën
  • een flexibel, parttime dienstverband (0-20 uur per week)

 


Functie: Winkelmedewerker

We zoeken een winkelmedewerker die:

  • tussen de 16 en 20 jaar oud is
  • vriendelijk, sociaal en behulpzaam is
  • de belevering van de gast het allerbelangrijkste vindt en hen graag in de watten legt
  • ook kan ondersteunen in de horeca
  • beschikbaar is om overdag te werken op woensdag t/m zondag (werkdagen en uren in overleg).


We bieden:

  • een functie met veel afwisseling
  • een gezellig en snel groeiende team
  • een jong, dynamisch en creatief bedrijf

 


Functie: Inpakker

We zoeken een inpakker die:

  • minimaal 14 jaar oud is
  • een scherp oog voor detail heeft
  • blij wordt van het mooi presenteren van de producten in de winkel
  • weet van aanpakken en kan omgaan met piekdrukte
  • beschikbaar is om overdag te werken op woensdag t/m zondag (werkdagen en uren in overleg).
  • in november en december bereid is om meer uren te werken.


We bieden:

  • een superstart van je carrière
  • veel en zeer diverse leermogelijkheden en ervaringen
  • een gezellig en snel groeiende team
  • een jong, dynamisch en creatief bedrijf

 


Functie: Allround medewerker

We zoeken een allround hulpkracht die:

  • tussen de 16 en 20 jaar oud is
  • van alle markten thuis is en van afwisseling houdt
  • flexibel en zelfstandig is
  • met een vriendelijke en klantgerichte houding
  • niet bang is om hard te werken en met veel dingen tegelijk bezig te zijn.
  • beschikbaar is om overdag te werken op woensdag t/m zondag (werkdagen en uren in overleg).


We bieden:

  • een functie met veel afwisseling. Taken omvatten onder andere het inpakken van producten, het helpen van klanten in de winkel, het serveren van koffie en gebak in onze horeca, de afwas en dagelijkse schoonmaak.
  • een gezellig en snel groeiende team
  • een jong, dynamisch en creatief bedrijf

 


Functie: Leerling patisserie/horeca/detailhandel

Ben jij hard aan je toekomst aan het werken en zoek je een leerbedrijf waar je jezelf verder kan ontwikkelen? Mooi, want wij zoeken jou!

We zoeken leerlingen:

  • met een BOL-studie patisserie, horeca (bijvoorbeeld manager ondernemer horeca), of detailhandel
  • die in alle aspecten van het bedrijf willen leren en meewerken
  • met passie en motivatie
  • die klantgericht zijn
  • die creatief, open-minded en niet bang zijn om de grenzen van het vak op te zoeken
  • die niet bang zijn om te leren, vragen te stellen en feedback te ontvangen


We bieden:

  • een jong, dynamisch en groeiend bedrijf
  • een leerplek met directe en intensieve begeleiding van de chef patisserie en ondernemer
  • veel ruimte voor creativiteit, experimenteren en eigen inbreng
  • mogelijkheden tot een dienstverband na afloop van de stage